Open_Hof_1-2

Je bent elke zondag van harte welkom om de ochtenddienst die om 10.00 uur begint via de live-stream te volgen.

Vanwege Corona is er voorlopig geen middagdienst. De middagdiensten vieren we samen met de leden van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Alkmaar (GKv). We vieren ook ’s ochtend af en toe de dienst gezamenlijk. In dat geval zal de dienst plaatsvinden in de Kapelkerk. Daar vieren de leden van de GKv ’s ochtend haar diensten. Klik hier voor een actueel overzicht van de diensten. Wil je diensten terugluisteren? Hier staan de opnamen van de meest recente diensten.

Kom je voor het eerst?
Als je voor het eerst komt, dan kan iemand van de gemeente je opvangen in de hal als je wilt. Deze persoon zal je aanbieden je de weg te wijzen. Heb je verder nog vragen? We beantwoorden ze graag.
Hier staan een paar vragen met antwoorden.