Vanaf 2023 gaan we beginnen met zondagmiddagactiviteiten voor de gemeente en mensen uit de wijk. We hebben het voorlopig ‘missionaire middagdiensten’ genoemd en verwachten verschillende doelgroepen hiermee aan te spreken.

Op zondag 15 januari om 15:30 uur is er een Kerkproeverij. Dit is een dienst die zoveel mogelijk lijkt op een morgendienst, maar waarvoor we extra ons best doen om gasten mee te vragen. Als thema voor deze dienst hebben we gekozen voor “Daarom ben ik hier!” Anita zal deze dienst leiden en de dienst wordt voorbereid door Sietske, Peter D. en Dirk.

Op zondag 12 februari om 19:00 uur is er een Taizéviering. Dit is een dienst waarin ruimte is voor verstilling en uitsluitend Taizé liederen gezongen worden, ondersteund door een gelegenheidskoor en een pianist. Deze dienst wordt voorbereid door Willie, Dirk en Saapke.

Op zondag 12 maart om 15:00 uur is er Kliederkerk. Dit is een “dienst” waarin we beginnen met allerlei creatieve werkvormen bij een Bijbelverhaal, gevolgd door een korte uitleg over dit verhaal en afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Dit is voor kinderen én hun (groot)ouders een interactieve en gezellige middag met een mooie boodschap! Deze dienst wordt voorbereid door Anita en een werkgroep, die nog samengesteld moet worden(!).